Utsikt fra ny prosjektert fritidsbolig

Attraktive hyttetomter i Selvågan på Ulvøya, Hitra. Gangavstand til idylliske Knarrlagsund.   Tomtene ligger fritt og åpent med en fantastisk utsikt utover Frohavet, Tarva og Fosen. Svært gode solforhold, med turstier, strand, marina i umiddelbar nærhet. Selvågan har en vakker skjærgård der båtliv, fiske, padling og dykking kan nytes. Utenfor ligger storhavet helt til horisonten. I gangavstand fra hyttetomtene ligger Selvaagsundet Marina med ledige båtplasser, naustboder og landbru for utsetting av båt. En drøy kilometer unna ligger Knarrlagsund med Knarren kro og marina, stor Joker-butikk og byggevareforretning. Våre lokale leverandører ivaretar en trygg og forutsigbar realisering av hyttedrømmen, og tilbyr nøkkelferdige fritidsboliger.

Se bilder. priser og info her!