Animasjon av ferdig enebolig i Selvågsundet.

I Selvågan, med gangavstand til vakre Knarrlagsund på Hitra, ligger Selvågsundet Marina. I direkte tilknytting bygger Knarrlagsund Eiendomsutvikling AS to moderne arkitekttegnede boliger i rekke, spesielt tilpasset tomten.

Animert fremstilling av eneboligens innside og utsikt mot sundet

Selvågan har en vakker skjærgård der båtliv, fiske, padling og dykking kan nytes. Utenfor ligger storhavet helt til horisonten. Selvågsundet Marina har ledige båtplasser, naustboder og landbru for utsetting av båt.
To kilometer unna ligger Knarrlagsund med Knarren kro og marina, stor Joker-butikk og byggevareforretning. Våre lokale leverandører ivaretar en trygg og forutsigbar realisering av boligen, og står selvsagt til tjeneste også etter innflytting.
Se mer informasjon og bilder her!