Softis på Jokern på Knarrlagsundet

Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel og er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi har drivstoffanlegg – bensin og diesel til bil og båt. Like i nærheten har vi både restaurant og marina. Kjøpmann og resten av teamet på Joker Knarrlagsund ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!

Ansatt uten for Joker på KnarrlagsundVÅRE ÅPNINGSTIDER
Hverdager       08:00 – 21:00
Lørdag            09:00 – 18:00
Søndag            12:00 – 15:00

Matvarer, post og apotek der du trenger det

De har leketøy, softismaskin, ny-grillet kylling og fiske­utstyr. I tillegg til bensin, garn, en lunsjcafé og alt det andre en stor jokerbutikk ellers må ha. Joker Knarrlagsund, er butikken midt i hjertet av bygda.

Vareutkjøring

Klokka er kvart på fire en fredag og du er på vei til hytta på Hitra for ei langhelg. Været er flott men kjøleskapet er tomt, og det siste du vil bruke tiden din på , er å måtte stoppe for å handle bort mange timer hos en eller annen matvaregigant.
Du tar opp røret og ringer Silje på Joker.
–Ja vi har løsningen for alle dem, og for de som av andre årsaker vil ha varene levert rett på døra hjemme, på jobb eller på kai­kanten før de reiser på sjøen, sier Silje Bjørstad forsiktig. Butikksjef hos Joker Knarrlagsund.

Ny bil for henting og bringing

Selve tilbudet har ligget der en årrekke, men med ny bil og nettbutikk på vei , var tjenesten nå klar for en relansering.
– Kunden kan lett bestille varer på telefon eller på e-post. Varene plukkes i butikken og så fort bestillingen er komplett leveres alt sammen på avtalt sted. Om noen ønsker å ta turen hit til Joker for å handle, men trenger hjelp til å komme hit er dette heller ikke noe problem vår splitter nye varebil.

Varm mat eller kald softis til lunsj

Silje sitter ved bordet i den flotte lunsj­salongen og på bordene rundt henne i ­rolige omgivelser nyter flere kunder både softis og en kopp kaffe i handlerunden. Oppe på veggen spiller frokost-tv sine vante toner, omkranset av skåler med litt sjokolade og nystekte wienerbrød.

– HOS OSS FÅR DU KJØPT VARMMAT HVER DAG OG HER I SALONGEN KAN MAN KOMME Å SETTE SEG I FRED OG RO FOR Å SPISE LUNSJ.